Onze bestemmingen:

ZUID-AMERIKA

ARGENTINIË

In het meest zuidelijke puntje van Argentinië, Patagonië, maak je de meest prachtige wandelingen tussen bergen, prachtige meren en gletsjers.

AZOREN

De Azoren is de meest dichtstbijzijnde bestemming die wij aanbieden. De Azoren zijn énorm groen en perfect voor wandelliefhebbers.

EUROPA

BOLIVIA

Bezoek de zoutvlaktes van Uyuni in Bolivia (12.000 km2) of breng een bezoek aan de Amazone!

ZUID-AMERIKA

BOTSWANA

Ben je gek op dieren? Dan is Botswana ongetwijfeld perfect voor jou. Hier geniet je van de uitgestrekte natuur en ga je op safari.

AFRIKA

NOORD-AMERIKA

WEST-CANADA

Voor ruige, uitgestrekte natuur reis je af naar Canada. Hier wandel je dagen in de prachtige natuur en bewonder je de vele blauwe meren.

CHILI

Ga op avontuur in het langste land ter wereld. Maak prachtige wandelingen in het zuidelijke Patagonië of aanschouw het maanlandschap in het noorden.

ZUID-AMERIKA

COLOMBIA

Zin in prachtige stranden, bergen of het regenwoud? Een keuze hoef je niet te maken, want Colombia biedt het allemaal!

ZUID-AMERIKA

COSTA RICA

Hou je van dieren en een prachtige onderwaterwereld? Dan moét je naar Costa Rica. Je vindt er regenwouden, mangroven en koraalriffen.

MIDDEN-AMERIKA

AZIË

FILIPIJNEN

De Filipijnen is volgens velen één van de mooiste plekken ter wereld. En dat is niet gek; de zee is er prachtig en met er bovenuit stijgende prachtige rotsen.

HAWAII

Hawaii staat bekend om zijn prachtige stranden, maar vergis je niet in de prachtige natuur die het binnenland te bieden heeft!

AMERIKA

IJSLAND

Op slechts twee uur vliegen tref de diverse natuur van IJsland. Hier bewonder je geisers, gletsers, bergen, lavavelden en meer!

EUROPA

INDONESIË

Voor schitterende stranden en mooie duik- en snorkelplekken reis je af naar Indonesië. Of trek het regenwoud in; in Indonesië is er voor elk wat wils!

AZIË

AZIË

JAPAN

De Japanse cultuur staat zo ver van de Nederlandse cultuur af dat je je blijft verbazen. Japan is een waar paradijs voor cultuurliefhebbers, maar ook voor natuurliefhebbers zijn er voldoende verrassende mogelijkheden. 

MALEDIVEN

De mooiste stranden vind je op de Malediven. Hier ervaar je ultieme luxe en rust, maar ook voor de reiziger met een iets kleiner budget hebben wij opties.

AZIË

MALEISIË

In Maleisië combineer je eenvoudig verschillende van jouw reisvoorkeuren. Het land heeft een variëteit te bieden aan steden, natuur, cultuur en strand.

AZIË

NAMIBIË

In Namibië tref je de oudste woestijn ter wereld aan en vele nationale parken. Je treft er vele dieren in het wild zoals olifanten, antilopen en neushoorns.      

AFRIKA

AZIË

NEPAL

In de Himalaya tref je eeuwige sneeuw aan. Ga eropuit en trek door de ongerepte natuur of breng een bezoek aan een tempel of authentiek dorpje.

NIEUW-ZEELAND

De natuur op Nieuw-Zeeland is adembenemend. Hier val je van de ene in de andere verbazing en kijk je echt je ogen uit. 

OCEANIË

PERU

Bij velen bekend van de Machu Pichu, maar Peru heeft veel meer te bieden. Je treft er het Andes gebergte, de bijzondere Inca cultuur en de Amazone aan.

 

 

ZUID-AMERIKA

RÉUNION

Dit overzeese Franse eiland is een walhalla voor hikers. Hier wandel je in alle rust en bewandel je één van de meest actieve vulkanen ter wereld.

AZIË

AZIË

SRI LANKA

Ontdek het groene binnenland en de prachtige kustlijn van Sri Lanka en herleef de VOC-tijd in het zuidelijke plaatsje Galle.

THAILAND

Naar het strand, een trektocht in de jungle of cultuursnuiven: in Thailand kan het allemaal!  

AZIË

VIETNAM

In Vietnam vind je uitgestrekte landschappen met akkers en rijstvelden. Bij Halong Bay wordt de kustlijn gekenmerkt door prachtige rotsformaties.

AZIË

ZUID-AFRIKA

Zuid-Afrika is rijk aan de vele diersoorten. Hier ga je op Safari en spot je de big five.

AZIË

AFRIKA

Toevoeging: Voor sommige bestemmingen is er geen achterliggende informatiepagina aanwezig. Wij doen onze uiterste best om deze informatiepagina’s op korte termijn alsnog beschikbaar te stellen. Wil je een rondreis maken door een land waarvan de achterliggende informatie nog ontbreekt? Geen enkel probleem. Wij organiseren ook naar deze bestemmingen graag een mooie rondreis voor jullie