Onze Bestemmingen

Klik op een bestemming of scroll naar de lijst

ZUID-AMERIKA

ARGENTINIË

In het meest zuidelijke puntje van Argentinië, Patagonië, maak je de meest prachtige wandelingen in de bergen en bewonder je prachtige meren en gletsjers.

AZOREN

Midden in de oceaan vind je de Portugese eilandengroep ‘de Azoren’. Het is een waar paradijs vol prachtige meren, watervallen en thermische bronnen.

EUROPA

BOLIVIA

Bolivia is ontzettend veelzijdig. Bezoek de zoutvlaktes van Uyuni, charmante steden of breng een bezoek aan de Amazone.

ZUID-AMERIKA

BOTSWANA

Ben je gek op dieren? Dan is Botswana ongetwijfeld een goede keus voor jou. Hier geniet je van de uitgestrekte natuur en ga je op safari.

AFRIKA

NOORD-AMERIKA

WEST-CANADA

Voor ruige, uitgestrekte natuur reis je af naar Canada. Hier bewonder je imposante bergen en helderblauwe meren. En het is er een waar wandelparadijs

CHILI

Ga op avontuur in het langste land ter wereld. Maak prachtige wandelingen in het zuidelijke Patagonië of aanschouw het maanlandschap in het noorden.

ZUID-AMERIKA

COSTA RICA

Hou je van dieren en een prachtige onderwaterwereld? Dan is Costa Rica een passende bestemming voor jou. Je vindt er regenwouden, mangroven en koraalriffen.

MIDDEN-AMERIKA

AZIË

FILIPIJNEN

De Filipijnen is volgens velen één van de mooiste plekken ter wereld. Imposante rotsen stijgen er uit boven de helderblauwe zee.

HAWAII

Hawaii staat bekend om zijn prachtige stranden, maar vergis je niet in de prachtige natuur die het binnenland te bieden heeft!

AMERIKA

IJSLAND

Op slechts drie uur vliegen tref je de magische natuur van IJsland. Hier bewonder je geisers, gletsjers, bergen, lavavelden en meer! Een pareltje zo dichtbij.

EUROPA

INDONESIË

Voor schitterende stranden en mooie duik- en snorkelplekken reis je af naar Indonesië. Of bewonder de uitgestrekte rijstvelden; in Indonesië is er voor elk wat wils!

AZIË

AZIË

JAPAN

De Japanse cultuur staat zo ver van de Nederlandse cultuur af dat je je blijft verbazen. Japan is een waar paradijs voor cultuurliefhebbers, maar ook voor natuurliefhebbers zijn er voldoende verrassende mogelijkheden. 

MALEDIVEN

De mooiste stranden vind je op de Malediven. Hier ervaar je ultieme luxe en rust, maar ook voor de reiziger met een iets kleiner budget hebben wij opties.

AZIË

MALEISIË

In Maleisië combineer je eenvoudig verschillende van jouw reisvoorkeuren. Het land heeft een variëteit te bieden aan steden, natuur, cultuur en strand.

AZIË

NAMIBIË

In Namibië tref je de oudste woestijn ter wereld aan en vele nationale parken. Je treft er vele dieren in het wild zoals olifanten, antilopen en neushoorns.      

AFRIKA

AZIË

NEPAL

Nepal heeft een hele eigen, authentieke cultuur. Breng een bezoek aan één van de belangrijke tempels of maak een trekking of bergbeklimming in de bergen van de Himalaya.

NIEUW-ZEELAND

De natuur op Nieuw-Zeeland is adembenemend. Hier val je van de ene in de andere verbazing en kijk je echt je ogen uit. 

OCEANIË

RÉUNION

Dit overzeese Franse eiland is een walhalla voor hikers. Hier wandel je in alle rust en bewandel je één van de meest actieve vulkanen ter wereld.

AFRIKA

AZIË

SRI LANKA

Ontdek het groene binnenland en de prachtige kustlijn van Sri Lanka en herleef de VOC-tijd in het zuidelijke plaatsje Galle. Of ga op safari. In Sri Lanka is er voor elk wat wils.

THAILAND

Naar het strand, een trektocht in de jungle of cultuursnuiven: in Thailand kan het allemaal!  

AZIË

VIETNAM

In Vietnam vind je uitgestrekte landschappen met akkers en rijstvelden. En bij Halong Bay wordt de kustlijn gekenmerkt door prachtige rotsformaties.

AZIË

ZUID-AFRIKA

Zuid-Afrika is rijk aan vele diersoorten. Hier ga je op safari en spot je de Big Five. Wat betreft natuur doet Zuid-Afrika ook zeker niet onder. Een rit over de Panaramaroute doet eenieder verbluffen.

AZIË

AFRIKA

Toevoeging: Voor sommige bestemmingen is er geen achterliggende informatiepagina aanwezig. Wij doen onze uiterste best om deze informatiepagina’s op korte termijn alsnog beschikbaar te stellen. Wil je een rondreis maken door een land waarvan de achterliggende informatie nog ontbreekt? Geen enkel probleem. Wij organiseren ook naar deze bestemmingen graag een mooie rondreis voor jullie.