Hoe werkt het?

1. Waar gaat de reis naar toe?

Of je nu al weet waar je naar toe wilt of nog niet, dit maakt bij Faraway niet uit. Geef jouw gewenste bestemming aan op het aanvraagformulier of geef aan dat je nog niet weet waar je naar toe wilt. In dit laatste geval gaan wij op zoek naar een bestemming die 100% aansluit bij de door jou ingevulde voorkeuren.

2. Vraag een reisplan aan​

In onze online tool geef je jouw reisvoorkeuren aan ons door en vraag je een reisplan aan. Binnen vijf werkdagen ontvang je van ons een reisvoorstel 100% op maat op basis van de door jou ingevulde voorkeuren. Hoe zo’n voorstel eruit ziet zie je hier.

3. Beslis of je de reis wilt boeken

Nadat je jouw reisvoorstel hebt ontvangen, kun je deze rustig tot je nemen en rustig de tijd nemen om te beslissen of je de reis door ons wilt laten organiseren. Wil je dat wij toch nog wat wijzigen in jouw reisplan, laat het ons weten zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken.

4. Boeken maar!

Wanneer je eenmaal hebt besloten de reis bij Faraway te boeken, dan kun je dit eenvoudig laten weten via de link die wij per e-mail hebben meegestuurd met het reisplan. Zodra je jouw boeking definitief hebt gemaakt kan het aftellen tot de start van de rondreis beginnen!

5. Een volledige reisbeschrijving

Zodra wij jouw definitieve boeking hebben ontvangen gaan wij jouw reis definitief inboeken. Je ontvangt tijdig, maar uiterlijk zes weken vòòr vertrek, een volledige dag tot dag beschrijving van jouw reis met tips en vouchers voor accommodaties, activiteiten en vervoer. Terwijl wij bezig zijn met het maken van jouw volledige reisbeschrijving kán het zo zijn dat wij nog een keer bij jou in de lucht komen met een vraag om jouw reis zo passend mogelijk te maken. Heb jij vragen voor ons? Dan is dat uiteraard ook geen probleem, we beantwoorden jouw vragen graag.

6. Jouw droomreis kan beginnen​

Vandaag is het eindelijk zo ver: jouw droomreis kan beginnen! Geniet van al het moois dat je staat te wachten!