Reviews


Andere reizigers gingen jou al voor en brachten een bezoek aan prachtige, verre bestemmingen. Hieronder lees je hun ervaringen.

Na een eerdere reis met FarawayTravel wederom een hele mooie reis gemaakt.

 

IJsland deze keer.

 

Op maak gemaakt nav onze wensen en voorkeuren. Wij hebben genoten van het gemak van niets hoeven regelen/uitzoeken ter plekke. Alles tiptop geregeld.

 

Dank je wel Wendy en wie weet wordt 3x scheepsrecht !

IJsland - Frans en Marianne

We zijn van 28 februari tot 20 maart naar Vietnam geweest, georganiseerd tot in de puntjes door Wendy van Faraway Travel.

 

We zijn begonnen in Hanoi, daarna hadden we een 3-daagse trip naar de prachtige rijstvelden van Sapa. Daarna zijn we via de kust naar het zuiden van Vietnam gegaan. Om zo te eindigen op het prachtige eiland Phu Quoc! ☀

 

Alle activiteiten, overnachtingen en vervoer zijn super geregeld vanuit Wendy!! Op deze manier kan je enorm genieten van het land en hoef je je totaal geen zorgen te maken! Dit vonden wij echt fantastisch en zouden wij niet meer anders willen.

 

Wil je zorgeloos op vakantie, dan is een reis vanuit Faraway Travel echt een aanrader!

Vietnam - Iris en Axl

In oktober 2019 een prachtige 18-daagse reis door Noord en Midden Vietnam gemaakt. FarawayTravel heeft voor ons alles georganiseerd conform onze wensen en budget. We hoefden alleen maar te genieten! En dat hebben we zeker gedaan.

Vietnam - Frans en Marianne

In september 2019 hebben we maatwerk rondreis door Thailand gemaakt. Omdat we tijdens onze vakantie niets zelf wilden regelen hebben we dit uit handen gegeven bij Faraway Travel.

 

Vanaf het begin was er een goede klik en werd begrepen hoe wij onze reis wilden invullen. Nadat de reis was samengesteld heeft Faraway Travel de hele organisatie op zich genomen. Treintickets, vliegtickets, taxi’s… alles was tot in de puntjes geregeld waardoor wij een zorgeloze vakantie hebben gehad.

 

Ik kan iedereen die net als wij zonder gedoe op vakantie willen, aanraden om contact op te nemen met Faraway Travel. Wij komen zeker nog een keer terug!

Thailand - Familie Van Luijk

Wij hebben Faraway Travel gevraagd onze droomhuwelijksreis samen te stellen. Er werd zo goed met ons meegedacht! Mede hierdoor werd de reis precies ingericht naar onze smaak, naar het mooie Bali.

 

Het contact liep ontzettend prettig. We konden zoveel vragen stellen als we wilden en we zijn 10 x van gedachten veranderd, maar dat maakte Faraway helemaal niks uit. We kregen ver van te voren ons reisplan al, dus dat gaf ons een gerust gevoel. Zelfs gedurende de reis was Faraway makkelijk te bereiken. Een klein probleem bij aankomst werden gelijk opgepakt door Faraway, terwijl wij lekker verder konden genieten van onze vakantie. Na een hapje eten was alles alweer helemaal opgelost. Echt geweldig!

 

Al met al zijn wij zeer aangenaam verrast met het totaalplaatje dat voor ons in elkaar is gezet. Een absolute aanrader! Het is geweldig om mee te maken hoe eigenlijk de hele planning zo goed uit handen wordt genomen. We dromen nog regelmatig terug naar deze geweldige vakantie..

 

Ontzettend bedankt voor alles 🙂 Wij hopen gauw weer een nieuwe reis bij jullie te kunnen plannen! Liefs van ons!

Bali - Soekhoe

Afgelopen mei van dit jaar hebben wij onze huwelijksreis naar de Filipijnen laten verzorgen door Faraway Travel. Wij kunnen niet anders dan concluderen dat alles tot in de puntjes verzorgd was.

 

Van te voren werd er goed naar onze wensen m.b.t. aankomst en vertrek geluisterd en is ons reisplan hierop aangepast.Voor vertrek kregen we een handig boekje met daarin een overzicht van onze reis, alle reisbescheiden en handige informatie over de bestemmingen.

 

Ook tijdens de reis zelf is alles goed gegaan. Transfers van en naar de hotels stonden altijd op tijd klaar en de excursies waren via gerenommeerde bedrijven geregeld, iets wat geen vanzelfsprekendheid is in de Filipijnen. Wij hebben ook veel gedoken op verschillende locaties en alle duikscholen waren van te voren goed ingelicht over onze wensen en ervaring.

 

Ondanks dat onze reis maar twee weken duurde hebben wij echt het gevoel gehad dat we heel veel van de Filipijnen gezien hebben. Wij zijn dan ook blij dat we onze huwelijksreis op deze manier geregeld hebben en kijken er nog steeds met veel plezier op terug.

Filipijnen - Jonkers

Wij hebben een fantastische en leerzame rondreis gemaakt door Vietnam van 12 maart t/m 16 april 2019, georganiseerd door Wendy Potters van Faraway Travel.

 

De reis begon in het Noorden in Hanoi. Via Sapa zijn we naar het midden van Vietnam getrokken. Eerst naar Halong Bay (tweedaagse cruise) en toen door naar Ninh Binh, Hue en Hoi An. Toen hebben we zes dagen met een Vietnamese gids, Vu genaamd, de binnenlanden van Vietnam verkend, o.a. de Ho Chi Minh Trail. Heel veel gezien van het land: fabriekjes, landbouw, fruitteelt, dorpen bezocht en heerlijk divers gegeten. Daarna doorgereisd naar Mui Ne, via Ho Chi Minh City zijn we naar de Mekong Delta (Chi Tunnels) gegaan. De laatste week gerelaxed op Phu Quoc.

 

De reis was erg goed georganiseerd: via luxe auto’s, nachttrein, binnenlandse vluchten en fietstochten, hebben we een onvergetelijke vakantie gehad!

Vietnam - Ravenhorst

In juli hebben wij met z’n vieren een rond- / familiereis in Nieuw-Zeeland gemaakt. De belangrijkste boekingen in deze reis zijn verzorgd door Faraway Travel. De tussen liggende overnachtingen tijdens de rondreis hebben wij zelf geregeld.

 

In de oriëntatie fase van de reis hebben wij onze wensen kenbaar gemaakt aan Wendy die daarmee een mooi reisplan gemaakt heeft met vele tips en opties om te doen. Voor vertrek hebben wij van Wendy een mooi verzorgd boekje en een mooi lederen paspoort mapje ontvangen. In dit reisboekje zaten al onze tickets / vouchers van de retour vlucht, auto huur, whalewatch tocht, overtocht met de ferry tussen Zuider- en Noordereiland, de 1e en laatste overnachting. Echt heel makkelijk en keurig bij elkaar. Geen gedoe met allerlei papieren.

 

Tijdens de reis hebben wij contact opgenomen met Wendy om 1 nacht extra te boeken in Auckland aan het einde van onze reis. Dit werd direct en keurig geregeld. Alles wat via Faraway Travel geregeld is, is keurig verzorgd en overal stonden wij geregistreerd en was men op de hoogte van onze komst. Dit is een heerlijk gevoel en zorgt voor een ontspannen vakantie.

 

Wij kijken terug op een onvergetelijke reis naar en in Nieuw-Zeeland mede door de goede verzorging van Faraway Travel.

Nieuw-Zeeland - Haverkamp