Waar gaat de reis naar toe?

Onze bestemmingen

Of je nu naar Amerika, Azië of Afrika wilt reizen; Faraway biedt een ruimte keuze aan bestemmingen aan. In de onderstaande afbeelding kun je zien naar welke bestemmingen wij reizen aanbieden. Voor een deel van onze bestemmingen kun je onder de wereldkaart doorklikken naar een uitgebreide beschrijving van de bestemming.

Bestemmingenkaart faraway.png

 

Lees meer over onze bestemmingen:

Argentinië


In het meest zuidelijke puntje van Argentinië, Patagonië, maak je de meest prachtige wandelingen tussen bergen, prachtige meren en gletsjers.

Meer Argentinië

Azoren


De Azoren is de meest dichtstbijzijnde bestemming die wij aanbieden. De Azoren zijn énorm groen en perfect voor wandelliefhebbers.

Meer Azoren

Bolivia


Bezoek de zoutvlaktes van Uyuni in Bolivia (12.000 km2) of breng een bezoek aan de Amazone!
 

Meer Bolivia

Botswana


Ben je gek op dieren? Dan is Botswana ongetwijfeld perfect voor jou. Hier geniet je van de uitgestrekte natuur en ga je op safari.

Meer Botswana

Cambodja


Voor historie en cultuur reis je af naar Cambodja, welk land makkelijk te combineren is met één van de buurlanden.
 

Meer Cambodja

Canada


Voor ruige, uitgestrekte natuur reis je af naar Canada. Hier wandel je dagen in de prachtige natuur en bewonder je de vele blauwe meren.

Meer Canada

Chili


Ga op avontuur in het langste land ter wereld. Maak prachtige wandelingen in het zuidelijke Patagonië of aanschouw het maanlandschap in het noorden.

Meer Chili

Colombia


Zin in prachtige stranden, bergen of het regenwoud? Een keuze hoef je niet te maken, want Colombia biedt het allemaal!
 

Meer Colombia

Costa Rica


Hou je van dieren en een prachtige onderwaterwereld? Dan moét je naar Costa Rica. Je vindt er regenwouden, mangroven en koraalriffen.

Meer Costa Rica

Ecuador


In het veelzijdige Ecuador tref je prachtige en afwisselende landschappen aan. Je treft er de amazone, vele vulkanen en de Galapagos eilanden aan.

Meer Ecuador

Filipijnen


De Filipijnen is volgens velen één van de mooiste plekken ter wereld. En dat is niet gek; de zee is er prachtig en met er bovenuit stijgende prachtige rotsen.

Meer Filipijnen

Hawaii


Hawaii staat bekend om zijn prachtige stranden, maar vergis je niet in de prachtige natuur die het binnenland te bieden heeft!
 

Meer Hawaii

IJsland


Op slechts twee uur vliegen tref de diverse natuur van IJsland. Hier bewonder je geisers, gletsers, bergen, lavavelden en meer!

Meer IJsland

Indonesië


Voor schitterende stranden en prachtige duik- en snorkelplekken reis je af naar Indonesië. Of trek het regenwoud in; in Indonesië is er voor elk wat wils!

Meer Indonesië

Japan


Wil je écht een andere cultuur ervaren? Dan reis je af naar het veelzijdige Japan. Tempels, moderne steden en authentieke dorpjes wisselen hier elkaar af.

Meer Japan

Laos


Vergeleken met het drukkere buurland Thailand vind je in Laos rust. Boeddha staat hier centraal en je treft er prachtige ongerepte natuur langs de Mekong rivier.

Meer Laos

Malediven


De mooiste stranden vind je op de Malediven. Hier ervaar je ultieme luxe en rust, maar ook voor de budgetreiziger hebben wij opties.

Meer Malediven

Maleisië


In Maleisië combineer je eenvoudig verschillende van jouw reisvoorkeuren. Het land heeft een variëteit te bieden aan steden, natuur, cultuur en strand.

Meer Maleisië

Namibië


In Namibië tref je de oudste woestijn ter wereld aan en vele nationale parken. Je treft er vele dieren in het wild zoals olifanten, antilopen en neushoorns.

Meer Namibië

Nepal


In de Himalaya tref je eeuwige sneeuw aan. Ga eropuit en trek door de ongerepte natuur of breng een bezoek aan een tempel of authentiek dorpje.

Meer Nepal

Nicaragua


Voor het bewonderen van een vulkanisch, tropisch landschap bezoek je Nicaragua! Of bezoek één van de koloniale steden.
 

Meer Nicaragua

Peru


Bij velen bekend van de Machu Pichu, maar Peru heeft veel meer te bieden. Je treft er het Andes gebergte, de bijzondere Inca cultuur en de Amazone aan.

Meer Peru

Réunion


Dit overzeese Franse eiland is een walhalla voor hikers. Hier wandel je in alle rust en bewandel je één van de meest actieve vulkanen ter wereld.

Meer Réunion

Singapore


In Singapore kijk je je ogen uit tussen de vele wolkenkrabbers. Geniet van de prachtige skyline of kom tot rust in de botanische tuinen.

Meer Singapore

Sri Lanka


Ontdek het groene binnenland en de prachtige kustlijn van Sri Lanka en herleef de VOC-tijd in het zuidelijke plaatsje Galle.
 

Meer Sri Lanka

Thailand


Naar het strand, een trektocht in de jungle of cultuursnuiven: in Thailand kan het allemaal!
 

Meer Thailand

Vietnam


In Vietnam vind je vele uitgestrekte landschappen met akkers en rijstvelden. Bij Halong Bay wordt de kustlijn gekenmerkt door prachtige rotsformaties.

Meer Vietnam

Zuid-Afrika


Zuid-Afrika is rijk aan de vele diersoorten. Hier ga je op Safari en spot je de big five.
 
 

Meer Zuid-Afrika