Rondreis Costa Rica


BRENGT JOUW VOLGENDE REIS JOU NAAR COSTA RICA?

Wanneer je op zoek bent naar een heerlijke reisbestemming vol prachtige natuur, dan kan Costa Rica zomaar jouw volgende reisbestemming zijn! Dit land, gelegen in Midden-Amerika, is vol van tropische regenwouden, exotische dieren, vulkanen, uitgestrekte stranden en een prachtige onderwaterwereld. In het wild spot je hier luiaards en toekans: een wonderlijke ervaring!

 

 

IN NATUURRIJK MONTEVERDE IS VOOR IEDEREEN IETS TE BELEVEN


Monteverde mag je tijdens jouw reis naar Costa Rica zeker niet overslaan. Het is een unieke plek waar ontzettend veel te beleven is. Je kunt er ziplinen door de jungle, wandelen door de prachtige natuur, de bekende felgroene kikkers bewonderen en wandelen over ontzettend lange bruggen die zich over de uitgestrekte bossen uitrijken. En die bossen zijn bijzonder! Het regenwoud van Monteverde behoort namelijk tot één van de weinige "nevelwouden" ter wereld. Het wandelen tussen de bossen omringt door nevel geeft daarom een extra magisch gevoel!

VERBLIJF IN HET GEZELLIGE LA FORTUNA EN KIJK UIT OP DE INDRUKWEKKENDE EL ARENAL VULKAAN


In het binnenland van Costa Rica tref je het gezellige plaatsje La Fortuna, dat vooral bekend staat om de dichtbij gelegen El Arenal vulkaan. In de omgeving van La Fortuna vind je prachtige watervallen en je kunt er heerlijke wandelingen maken terwijl je uitzicht hebt op de El Arenal vulkaan en wilde dieren kunt tegenkomen in de ongerepte natuur. Ook vind je in La Fortuna de mooiste hangbruggen van Costa Rica. Hier wandel je boven de jungle en kijk je uit op de adembenemende jungle!

 

 

 

 

AANSCHOUW NESTELENDE SCHILDPADDEN IN HET TORTUGUERO NATIONAAL PARK

 

Het natuurreservaat Tortuguero is een van de bekendste parken van Costa Rica. Hier kun je namelijk getuige zijn van nestelende schildpadden. Een unieke beleving! Om Tortuguero te bezoeken staat er een lange reis op de planning. Het eiland is namelijk erg afgelegen. Het laatste deel leg je af per boot, wat een bezoek aan dit eiland extra uniek maakt!

Naast nestelende schildpadden is er op Tortuguero nog veel meer te beleven. Tortuguero is een beschermd gebied waar je midden in het regenwoud kunt kanoën en prachtige wandelingen in het regenwoud kunt maken. Een bezoek aan dit unieke gebied zul je niet snel vergeten!

 

ONTSPANNEN AAN HET STRAND VAN PUERTO VIEJO

Als je de foto hiernaast ziet, hoeven we eigenlijk geen uitleg meer te geven. In Puerto Viejo, een klein dorpje gelegen aan de oostkust van Costa Rica, ontspan je heerlijk aan het prachtige strand. Er hangt een erg laid back (ontspannen) sfeer, waardoor dit plaatsje zich perfect leent voor een ontspannen afsluiting van jullie reis door Costa Rica. Naast de prachtige stranden, heeft Puerto Viejo ook een mooie onderwaterwereld en kun je in de nabije omgeving nog voldoende (natuurrijke) activiteiten ondernemen. Hierdoor is Puerto Viejo geschikt voor velen!