Rondreis Costa Rica


GAAT JOUW VOLGENDE RONDREIS NAAR COSTA RICA?

Wanneer je op zoek bent naar een heerlijke reisbestemming vol prachtige natuur, dan kan jouw volgende rondreis naar Costa Rica zijn! Dit land, gelegen in Midden-Amerika, is vol van tropische regenwouden, exotische dieren, vulkanen, uitgestrekte stranden en een prachtige onderwaterwereld. Tijdens jouw vakantie in Costa Rica spot je in het wild luiaards en toekans: een wonderlijke ervaring!

 

Rondreis Costa Rica
vakantie costa rica

IN NATUURRIJK MONTEVERDE IS VOOR IEDEREEN IETS TE BELEVEN


Monteverde mag je tijdens jouw vakantie naar Costa Rica zeker niet overslaan. Het is een unieke plek waar ontzettend veel te beleven is. Je kunt er ziplinen door de jungle, wandelen door de prachtige natuur, de bekende felgroene kikkers bewonderen en wandelen over ontzettend lange bruggen die zich over de uitgestrekte bossen uitrijken. En die bossen zijn bijzonder! Het regenwoud van Monteverde behoort namelijk tot één van de weinige "nevelwouden" ter wereld. Het wandelen tussen de bossen omringt door nevel geeft daarom een extra magisch gevoel!

VERBLIJF IN HET GEZELLIGE LA FORTUNA EN KIJK UIT OP DE INDRUKWEKKENDE EL ARENAL VULKAAN


Tijdens jouw rondreis naar Costa Rica tref je het binnenland het gezellige plaatsje La Fortuna. La Fortuna staat vooral bekend om de dichtbij gelegen El Arenal vulkaan. In de omgeving van La Fortuna vind je prachtige watervallen en je kunt er heerlijke wandelingen maken terwijl je uitzicht hebt op de El Arenal vulkaan en wilde dieren kunt tegenkomen in de ongerepte natuur. Ook vind je in La Fortuna de mooiste hangbruggen van Costa Rica. Hier wandel je boven de jungle en kijk je uit op de adembenemende jungle!

 

 

 

vakantie naar costa rica
costa rica

AANSCHOUW NESTELENDE SCHILDPADDEN AAN TIJDENS JOUW RONDREIS NAAR COSTA RICA

 

Het natuurreservaat Tortuguero is een van de bekendste parken van Costa Rica. Hier kun je namelijk getuige zijn van nestelende schildpadden. Een unieke beleving! Om Tortuguero te bezoeken staat er een lange reis op de planning. Het eiland is namelijk erg afgelegen. Het laatste deel leg je af per boot, wat een bezoek aan dit eiland extra uniek maakt!

Naast nestelende schildpadden is er op Tortuguero nog veel meer te beleven. Tortuguero is een beschermd gebied waar je midden in het regenwoud kunt kanoën en prachtige wandelingen in het regenwoud kunt maken. Een bezoek aan dit unieke gebied zul je niet snel vergeten!

 

ONTSPANNEN AAN HET STRAND VAN PUERTO VIEJO

Als je de foto hiernaast ziet, hoeven we eigenlijk geen uitleg meer te geven. In Puerto Viejo, een klein dorpje gelegen aan de oostkust van Costa Rica, ontspan je heerlijk aan het prachtige strand. Er hangt een erg laid back (ontspannen) sfeer, waardoor dit plaatsje zich perfect leent voor een ontspannen afsluiting van jullie rondreis naar Costa Rica. Naast de prachtige stranden, heeft Puerto Viejo ook een mooie onderwaterwereld en kun je in de nabije omgeving nog voldoende (natuurrijke) activiteiten ondernemen. Hierdoor is Puerto Viejo geschikt voor velen!

 

Jouw vakantie naar Costa Rica boeken?

Breng een bezoek aan een van deze bezienswaardigheden tijdens jouw rondreis naar Costa Rica. Het bezoeken van andere bezienswaardigheden is natuurlijk ook mogelijk. Wanneer u vragen heeft over de vakantie naar Costa Rica neem gerust contact op. Of vraag vrijblijvend een reisvoorstel op maat aan.