Rondreis Hawaii


GAAT JOUW VOLGENDE REIS NAAR HAWAII?

Hawaii is de vijftigste staat van de Verenigde Staten en is gelegen in de Grote Oceaan op ca. 3.200 km ten zuidwesten van de rest van de Verenigde Staten. De staat kent vele atollen en vulkanische eilanden, maar de bekende Hawaïaanse archipel bestaat slechts uit achttien eilanden. Denk je aan een vakantie naar Hawaii, dan denk je aan prachtige stranden, surfen, indrukwekkende natuur, vulkanen en bovenal heerlijk genieten. Ieder eiland is weer anders en heeft iets unieks. Wil jij ontdekken welk eiland het beste bij jou past? Vraag dan een reis naar Hawaii aan! 

Reis naar Hawaii
Rondreis naar Hawaii

ROAD TO HANA

Slechts 83 kilometer lang, maar zeker één van de mooiste wegen van Amerika. Deze prachtige en beroemde weg, de road to Hana bevindt zich op het eiland Maui en kent meer dan 600 bochten omgeven door prachtige natuur. Wie het avontuur van deze beroemde weg aangaat is verzekerd tot het maken van keuzes, want deze prachtige weg is omgeven door enorm veel schoon. Maak jij een stop bij de gekleurde eucalyptusbomen, bekijk je onderweg de ruige kust, of maak je een wandeling naar een rood zandstrand? It’s up to you!

VOLCANOES NATIONAL PARK TIJDENS JOUW REIS NAAR HAWAII

Op het eiland Hawaii, ook wel Big Island genoemd, breng je een bezoek aan het vulcanoes nationaal park. Dit nationaal park staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en laat het resultaat van 30 miljoen jaar vulkanisme, met als resultaat Hawaii, zien. In dit park is veel te zien en te doen. Je kunt er prachtige wandelingen maken, kunt door een lavatunnel (daar waar lava doorheen stroomde) wandelen en als je geluk hebt zie je er zelfs stromend lava.

 

Vakantie Hawaii
Hawaii vakantie

WAIMEA CANYON

Wanneer je op reis naar Hawaii bent kun je niet anders dan een bezoek te brengen aan de Grand Canyon van de Pacific: de Waimea Canyon. Te voet of per auto waan je je tussen het prachtige, grillige landschap van de Canyon, welke gevormd is door de Waimea Rivier. De betekenis van Waimea is “roodbruin water”, welke direct duidelijk wordt wanneer je het gebied bezoekt.

 

RUIGE KLIFFEN VAN DE NAPALI COAST

Of je nu te voet, per boot of per helikopter de Napali Coast gaat verkennen, één ding is zeker; hier krijg je geen spijt van! De volledige westkust van het eiland Kauai is omgeven door prachtige kliffen in bruin, groen en gele kleuren. Tezamen met de kleur van het heldere water is het hier écht prachtig! 

Hawaii

JOUW VAKANTIE NAAR HAWAII BOEKEN?J

Breng een bezoek aan een van deze bezienswaardigheden tijdens jouw rondreis naar Hawaii. Het bezoeken van andere bezienswaardigheden is natuurlijk ook mogelijk. Wanneer u vragen heeft over de vakantie naar Hawaii neem gerust contact op. Of vraag vrijblijvend een reisvoorstel op maat aan.