Rondreis Japan


BRENGT JOUW VOLGENDE REIS JOU NAAR JAPAN?

Wanneer je wilt kennismaken met een totaal andere cultuur dan wij hier in Nederland hebben, dan is Japan een echte MUST GO voor jou! Japan is een ontzettend traditioneel land met een rijke cultuur. Het traditionele en cultuurrijke gaat hier hand in hand met alle moderne technieken: Japan is hypermodern!

Naast de vele plekken waar je kunt kennismaken met de Japanse cultuur, heeft Japan ook prachtige natuur. Fiets bijvoorbeeld bij de vijf Fuji meren of ga de ruige natuur in bij Hokkaido.

 

ONTDEK WERELDSTAD TOKYO

Wanneer je je eerste stappen in Toyko zet, weet je niet wat je ziet! Overal Japanse muziek, verlichting, drukte, geuren van heerlijke eten, en meer! Tokyo is een wereldstad; het leven gaat hier 24 uur per dag door. Het is hier écht anders dan in Nederland, een totaal andere cultuur. Maar de kans dat jij Tokyo leuk vindt, is aanzienlijk. Er hangt namelijk een hele aangename, vriendelijke sfeer. 

Tijdens jouw verblijf in Tokyo kun je verschillende wijken verkennen met elk weer een andere stijl. Of breng een bezoek aan een Buddhistische tempel. In de avond is het tijd voor heerlijk Japans eten, en uiteraard: Japanse Karaoke!

Mount Fuji

Deze wereldberoemde vulkaan kun je al van ver zien liggen. Als je een beetje geluk hebt zie je de wereldberoemde vulkaan zelfs al vanuit Tokio. De Mt. Fuji is een slapende vulkaan en is populair onder wandelaars en klimmers, maar fotografen zijn gek op deze plek! 

Rond de vulkaan liggen vijf meren waar je prachtige wandelingen kunt maken of kunt fietsen. Hoe dan ook een must tijdens jouw verblijf in Japan!

DE ECHTE TRADITIONELE JAPANSE CULTUUR VIND JE IN KYOTO

Kyoto is een stad zoals velen Japan voor hun zien. De stad waar Japanners hun traditionele kimono dragen, veel houten tempels zijn en waar je heerlijke noedels en sushi kunt eten.

Een bezoek aan Kyoto kan natuurlijk niet zonder een Buddhistische tempel te bezoeken. De stad heeft namelijk meer dan 1000 Buddhistische tempels. Je geniet er van de religieuze architectuur, maar kunt er ook op uit trekken en een prachtige waterval bezichtigen of wandelen door het bamboebos. Kyoto is prachtig!

 

HIROSHIMA

Hiroshima is, naast Tokyo, misschien wel de bekendste stad in Japan door de verschrikkelijke gebeurtenissen in de Tweede Wereldoorlog. In de Tweede Wereldoorlog werden er namelijk twee atoombommen op de stad gegooid. 

In Hiroshima kun je een bezoek brengen aan het Peace Memorial Park en het Memorial Museum en meer leren over de tragische gebeurtenis van alweer 70 jaar geleden. Inmiddels is Hiroshima uitgegroeid tot een bloeiende, levende stad, met nauwelijks een spoor van de verwoestingen.