Rondreis Thailand


BRENGT JOUW VOLGENDE REIS JOU NAAR THAILAND?

Thailand kenmerkt zich door de ontzettend rijke cultuur, prachtige stranden en mooie, groene natuur. Ben je nog nooit op verre reis geweest, of wil je een mooie reis maken met kinderen? Dan is Thailand zeker iets voor jou! Het vervoer in Thailand is namelijk allemaal perfect geregeld en je maakt op een aangename manier kennis met de Aziatische cultuur. Ook als je al wat meer gereisd hebt, is Thailand een prachtig land om naar af te reizen. Thailand is namelijk erg groot, en ook als je al eens eerder naar Thailand bent afgereisd, zijn er nog voldoende plekken over om te bewonderen. Thailand zou dus zomaar iets voor jou kunnen zijn!

 

CULTUUR SNUIVEN IN BANGKOK

Wanneer je voor het eerst arriveert in Bangkok kan het echt wel even wennen zijn. Een drukke stad en een totaal andere cultuur. Juist dat maakt Bangkok zo bijzonder! Bangkok heeft prachtige tempels, waarvan je er tijdens jouw tijd in Bangkok zeker een paar gaat bewonderen. Een andere manier om de stad te verkennen, waar wij erg fan van zijn, is een fietstocht van een aantal uren. Zo kom je op plekken waar je te voet niet zo snel zou komen en maak je kennis met het échte Bangkok. 

test

DE JUNGLE IN IN CHIANG MAI

Na een treintocht vanuit Bangkok arriveer je al vroeg in de ochtend in de noordelijk gelegen stad Chiang Mai. Ten opzichte van de drukte in Bangkok, kom je hier helemaal tot rust. In Chiang Mai kun je veel verschillende dingen doen. Je kunt de jungle in trekken, een mooie wandeling maken of bijvoorbeeld olifanten wassen. In de avond bezoek je de beroemde nachtmarkt, waar je veel leuke souvernirs kunt aanschaffen en een heerlijk hapje kunt eten.

SLAPEN IN EEN DRIJVEND HUTJE

In het zuiden van Thailand tref je één van de oudste regenwouden ter wereld aan in het Khao Sok Nationaal Park. Tijdens je verblijf slaap je in een drijvend hutje en trek je erop uit op het land en op het water. Veelal hoor je enkel het geluid van kabbelend water en hoor je spelende aapjes om je. Heerlijk om een paar dagen tot rust te komen of wat leuke wateractiviteiten te doen.

PRACHTIGE STRANDEN

Thailand heeft ontelbaar mooie stranden waar je heerlijk tot rust kunt komen. Afhankelijk van het seizoen, jouw reisvoorkeuren en de verdere plekken die je in Thailand bezoekt kijken wij welk eiland het beste bij jou past. Zo vergroten we de kans dat je heerlijk weer op jouw ideale strandbestemming hebt!