What Pho


In Bangkok bevinden zich vele tempelcomplexen. Je vindt er vele boeddha. Deze boeddha vindt u in het tempelcomplex Wat Pho waar u tevens de liggende boeddha aantreft.

 

Uyuni zoutvlaktes


In Bolivia tref je in de omgeving van Uyuni het ene indrukwekkende plaatje na de andere aan. Deze foto is genomen bij een van de lagoons dicht langs de grens met Chili die je aandoet tijdens een “zoutvlakte tour’.

Rijstvelden in Ubud


Ubud, gelegen in het centrum van Bali, is omgeven door zijn prachtige rijstvelden. Dit rijstveld is niet ver gelegen van de hoofdstraat in Ubud. Een bord vertelde “Rice Fields 50 M”. Via een indrukwekkend weggetje kom je uit bij dit prachtige plaatje

Kandy Royal Forest


Aan de rand van Kandy, een plaats gelegen in het centrum van Sri Lanka, bevindt zich het prachtige Kandy Royal Forest. In dit prachtige bos ontsnapt u uit de drukte van de stad en aanschouwt u tal van dieren. Ook heeft u vanaf één van de uitkijkposten een prachtig uitzicht over de stad.

Manta rays


Zwemmen met manta rays, het kan op Hawaii! Terwijl de zon al onderging vertrek je met een bootje naar een plek midden op de oceaan. Eenmaal te water trekt het licht dat je meeneemt plankton, hetgeen waar manta rays gek op zijn, aan. Het resultaat: een schitterende show van deze manta’s.

Spelende aapjes


Tijdens een driedaagse tour door de Amazone als onderdeel van jouw droomreis overnacht je in de middle of nowhere. Hier geniet je van de rust, zie je veel verschillende dieren en word je wakker van het geluid van spelende aapjes.

Fort Galle


In de voormalige VOC stad Galle, gelegen in het zuiden van Sri Lanka, bouwden de Nederlanders in de 17e eeuw een fort. Je treft er veel Nederlandse elementen; best grappig dat je op zo’n verre bestemming teksten in het Nederlands kunt lezen.