Andere reizigers gingen jou al voor en brachten een bezoek aan prachtige, verre bestemmingen. Hieronder lees je hun ervaringen.

Bestemming: Thailand

Lengte: 18 dagen

“Wij hebben in oktober 2022 een 18 daagse privé rondreis in Thailand gedaan (Phuket / Koh Phi Phi / Khao Sok / Koh Samui). Faraway Travel overtreft in vrijwel alles de verwachtingen. Bij het samenstellen van de reis wordt heel goed geluisterd naar de wensen (wat wil je graag zien, hoe intensief moeten reisdagen zijn, wat verwacht je bij een accommodatie, welke uitstapjes moeten vooraf geboekt zijn). Op basis van het beschikbare budget wordt dan een op maat gemaakt reisvoorstel gemaakt. Onze ervaring is dat de vakantie heel goed overeenkomt met de vooraf aangegeven wensen.

Alles is erop gericht om je een onvergetelijke vakantie te bezorgen waarbij zaken als transfers perfect geregeld is. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad met volop mogelijkheden om kennis te maken met de cultuur en natuur van (een stukje) Thailand.

Daarnaast is Faraway Travel voor, tijdens en na de reis uitstekend bereikbaar. Daarmee weet je ook gedurende de reis dat eventueel contact en afstemming altijd snel mogelijk is.

Op de bucketlist staan bij ons nog wel enkele vakantiebestemmingen. Hierbij gaan we zeker weer gebruik maken van de expertise van Faraway Travel.”

Marianne en Frans