Een individuele rondreis door Bolivia op maat

Een individuele rondreis door Bolivia op maat

In het hart van Zuid-Amerika tref je Bolivia aan. Bolivia is een land van extremen. Zo reis je hier van de warmte in de laaggelegen en enorm groene Amazone naar de kou op de hooggelegen en uitgestrekte zoutvlakten. Ook kent Bolivia prachtige meren en oude steden. Kortom; in Bolivia is écht voor ieder wat wils, of je nu houd van culturele activiteiten, of liever de natuur in wilt: Laat het ons weten!

bezienswaardigheden uitgelicht

Bewonder Koloniale Gebouwen in Sucre

In de hoofdstad van Bolivia, Sucre, maak je kennis met de traditionele Boliviaanse cultuur. De stad kent vele eeuwenoude koloniale gebouwen en heeft een rustige uitstraling. Sucre is de stad van de chocolade en de stad van handgeweven tapijten en heeft een heerlijk gematigd klimaat. We horen met regelmaat dat Sucre de favoriete stad van vele reizigers in Bolivia is!

Sucre

El Salar de Uyuni

Breng een bezoek aan de grootste zoutvlakte ter wereld

Eenmaal aangekomen op de zoutvlakte weet je niet wat je ziet! Zover als je kan kijken zie je alleen maar wit, wit en nog meer wit. Door de witte kleur van het zout kan je fantastische perspectieffoto’s maken, iets waar tijdens jouw trip naar de zoutvlakte dan ook zeker tijd voor wordt gemaakt. Mocht je denken dat de zoutvlakte het hoogtepunt is van de meerdaagse tour die jij maakt naar de zoutvlakten, dan heb je het mis. Tijdens een tour naar de zoutvlakte, breng je tevens een bezoek aan enkele meren, waar flamingo’s rustig staan te eten. Een fantastisch gezicht!

Tongariro

Ga de jungle of de pampa's in in de Amazone

Een bezoek aan de Amazone mag tijdens jouw trip naar Bolivia niet ontbreken! Hier verken je namelijk écht een ander stukje Bolivia. Middels een drie uur durende boottocht trek je de Amazone in, waar je vergezeld wordt door vele aapjes, capibara’s, kaaimannen, roze dolfijnen en de vele vogels, waaronder de ijsvogel en toekans. Je verblijft midden in de jungle in een heerlijk hutje voor jezelf, waar je het geluid van spelende aapjes om je heen hoort. Hier ben je écht weg van de bewoonde wereld, zo is er bijvoorbeeld maar voor een paar uur stroom per dag. Een unieke ervaring!

Amazone

Verken de regeringsstad La Paz

La Paz is een unieke, zeer hoog gelegen, stad. Zo is het vliegveld van La Paz bijvoorbeeld het meest hooggelegen vliegveld ter wereld en wint het nationale voetbalteam van La Paz door hun goede hoogteconditie altijd de voetbalwedstrijden wanneer ze “thuis” mogen spelen. In La Paz verplaats je je met de teleferico, een soort ski lift, die je van de ene naar de andere plek brengt om een bezoek te brengen aan één van de vele bezienswaardigheden die La Paz kent. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de heksenmarkt of drink een kopje koffie op 4.175 meter hoogte, terwijl je over de immense stad uitkijkt.

La Paz

5/5

Boek nu jullie rondreis op maat naar
Bolivia met Faraway Travel

Boek nu jullie rondreis op maat naar Bolivia met Faraway Travel

Ben jij na het zien van deze bestemming enthousiast geworden en kun je niet wachten om naar Bolivia op vakantie te gaan? Vraag dan nú vrijblijvend een op maat gemaakt reisvoorstel voor jullie reis naar Bolivia aan! Wij kunnen niet wachten jullie rondreis te organiseren.