Wie zijn wij?

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in Faraway Travel, een kleinschalig reisbureau ontstaan vanuit de liefde voor reizen, die we maar al te graag met jullie willen delen!

Faraway Travel is een jong, kleinschalig en professioneel reisbureau gespecialiseerd in verre reizen naar de mooiste bestemmingen over de hele wereld. Alle reizen die wij samenstellen, maken wij volledig op maat op basis van jullie wensen en reisvoorkeuren. Zo zorgen we ervoor dat de reis naadloos aansluit op jullie éigen reiswensen. Wil je iets aanpassen? Geen enkel probleem! Door het kleinschalige karakter krijgen jullie als reizigers alle persoonlijke aandacht die jullie wensen en heb je in de aanloop van jullie reis één vast contactpersoon.

Met Faraway ga je onbezorgd op reis. Zo zijn we aangesloten bij het GGTO (garantiefonds) en bij het Calamiteitenfonds, mocht er op reis onverwachts toch een calamiteit plaatsvinden. Daarnaast wisselen we regelmatig kennis uit met andere kleine reisbureaus binnen de Vereniging Van Kleine Reisbureaus.

We kijken ernaar uit kennis te maken en jullie droomreis te mogen samenstellen!

Wendy Haverkamp-Potters

Eigenaresse Faraway Travel