Een individuele rondreis door Hawaii op maat

Een individuele rondreis door Hawaii op maat

Hawaii is de vijftigste staat van de Verenigde Staten en is gelegen in de Grote Oceaan op ca. 3.200 km ten zuidwesten van de rest van de Verenigde Staten. De staat kent vele atollen en vulkanische eilanden, maar de bekende Hawaïaanse archipel bestaat slechts uit achttien eilanden. Denk je aan een vakantie naar Hawaii, dan denk je aan prachtige stranden, surfen, indrukwekkende natuur, vulkanen en bovenal heerlijk genieten. Ieder eiland is weer anders en heeft iets unieks. Wil jij ontdekken welk eiland het beste bij jou past? Vraag dan een reis naar Hawaii aan!

bezienswaardigheden uitgelicht

Road to Hana

Slechts 83 kilometer lang, maar zeker één van de mooiste wegen van Amerika. Deze prachtige en beroemde weg, de road to Hana bevindt zich op het eiland Maui en kent meer dan 600 bochten omgeven door prachtige natuur. Wie het avontuur van deze beroemde weg aangaat is verzekerd tot het maken van keuzes, want deze prachtige weg is omgeven door enorm veel schoon. Maak jij een stop bij de gekleurde eucalyptusbomen, bekijk je onderweg de ruige kust, of maak je een wandeling naar een rood zandstrand? It’s up to you!

Maui

Hawaii

Wandel door een lavatunnel

Op het eiland Hawaii, ook wel Big Island genoemd, breng je een bezoek aan het vulcanoes nationaal park. Dit nationaal park staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en laat het resultaat van 30 miljoen jaar vulkanisme, met als resultaat Hawaii, zien. In dit park is veel te zien en te doen. Je kunt er prachtige wandelingen maken, kunt door een lavatunnel (daar waar lava doorheen stroomde) wandelen en als je geluk hebt zie je er zelfs stromend lava.

Tongariro

De Grand Canyon van de Pacific

Wanneer je op reis naar Hawaii bent kun je niet anders dan een bezoek te brengen aan de Grand Canyon van de Pacific: de Waimea Canyon. Te voet of per auto waan je je tussen het prachtige, grillige landschap van de Canyon, welke gevormd is door de Waimea Rivier. De betekenis van Waimea is “roodbruin water”, welke direct duidelijk wordt wanneer je het gebied bezoekt.

Waimea Canyon

Ruige kliffen van de Napali Coast

Of je nu te voet, per boot of per helikopter de Napali Coast gaat verkennen, één ding is zeker; hier krijg je geen spijt van! De volledige westkust van het eiland Kauai is omgeven door prachtige kliffen in bruin, groen en gele kleuren. Tezamen met de kleur van het heldere water is het hier écht prachtig!

Kauai

5/5

Boek nu jullie rondreis op maat naar
Hawaii met Faraway Travel

Boek nu jullie rondreis op maat naar Hawaii met Faraway Travel

Ben jij na het zien van deze bestemming enthousiast geworden en kun je niet wachten om naar Hawaii op vakantie te gaan? Vraag dan nú vrijblijvend een op maat gemaakt reisvoorstel voor jullie reis naar Hawaii aan! Wij kunnen niet wachten jullie rondreis te organiseren.