Een individuele rondreis door Zuid-Afrika op maat

Een individuele rondreis door Zuid-Afrika op maat

Wanneer je gek bent op dieren en kennis wilt maken met één van de mooiste safari’s ter wereld, dan is een vakantie naar Zuid-Afrika echt iets voor jou! Hier spot je de BIG FIVE en vele andere prachtige dieren, bewonder je de prachtige plaatjes van de Panoramaroute, maak je prachtige wandelingen en geniet je van de vele prachtige wijngaarden.

Zuid-Afrika is een land voor elk wat wils en leent zich ook erg goed voor een bezoek mét kinderen. De accommodaties zijn doorgaans prachtig en omgeven in mooie, groene landschappen.

Een rondreis naar Zuid-Afrika kan worden aangevuld met een aantal dagen Swaziland, waar je het authentieke Afrika ziet gecombineerd met prachtige natuurparken. Ook de Sanipass in Losotho kan worden toegevoegd aan jullie droomreis!

bezienswaardigheden uitgelicht

Vele bezienswaardigheden langs een route

Op nog geen vier uur rijden vanaf de luchthaven van Johannesburg start de Panoramaroute. Deze autoroute is omgeven door prachtige valleien, kleurrijke berglandschappen en indrukwekkende watervallen. De vele bezienswaardigheden die je langs de route bevindt wisselen elkaar in rap tempo af en de (ver)gezichten zijn iedere keer weer totaal anders. De Panoramaroute is écht een must-do tijdens jouw rondreis naar Zuid-Afrika!

 

Panoramaroute

Kruger N.P.

Met een eigen huurauto en gids op zoek naar de Big five

Wie aan Zuid-Afrika denkt, denkt aan het Kruger Nationaal Park. Dit wereldberoemde Nationale Park is enorm uitgestrekt en is dé plek om de big five te spotten. Op jullie reis met Faraway rijden jullie met een eigen huurauto door het park en gaan jullie mét een gids op safari. Het is een leuke afwisseling, en zeker ook het zelf rijden is erg leuk om te doen. Je kunt zo zelf beslissen waar en wanneer je in het park wilt rijden en hoe lang je bij de dieren wilt blijven kijken. Vanuit Faraway krijgen jullie uiteraard een aantal tips voor prachtige routes mee.

In het Kruger Nationaal Park hebben jullie de mogelijkheid om één of meerdere nachten te overnachten, een onvergetelijke ervaring! Door in het park te overnachten kun je al vroeg in de ochtend starten aan een safari en kun je tevens na sluitingstijd nog mee op een safari met gids.

Tongariro

Een wandeling naar de op twee na hoogste waterval

Ten noorden van Lesotho tref je de bergketen Drakensbergen aan. Het is een erg uitgestrekt gebied van maar liefst 1000 kilometer lengte waar je prachtige wandelingen kunt maken, waaronder een wandeling naar de op twee na hoogste waterval ter wereld: de Tugela Falls. Naast prachtige wandelroutes kun je in Drakensbergen nog veel meer verschillende activiteiten doen, zo kun je er paardrijden, quad rijden en kun je er ziplinen door de bossen.

 

Drakensbergen

De stad aan de voet van de tafelberg

Helemaal in het zuiden van Zuid-Afrika tref je één van de mooiste steden ter wereld – Kaapstad – aan. Het is de stad gelegen aan de voet van de Tafelberg, welke je dan ook vanaf de top van de Tafelberg volledig kan zien liggen. Kaapstad heeft een bruisend centrum en is omgeven door prachtige stranden en een erg groene regio. In de omgeving van Zuid-Afrika tref je vele prachtige wijngaarden aan en rijd je over de tuinroute, welke je langs prachtige natuurparken en stranden naar Port Elizabeth brengt.

Naast prachtige landschappen, zijn er in Kaapstad ook veel indrukwekkende dieren te zien. Zo spot je in Kaapstad zeeleeuwen, pinguïns en in sommige seizoenen walvissen!

Kaapstad

5/5

Boek nu jullie rondreis op maat naar
Zuid-Afrika met Faraway Travel

Boek nu jullie rondreis op maat naar Zuid-Afrika met Faraway Travel

Ben jij na het zien van deze bestemming enthousiast geworden en kun je niet wachten om naar Zuid-Afrika op vakantie te gaan? Vraag dan nú vrijblijvend een op maat gemaakt reisvoorstel voor jullie reis naar Zuid-Afrika aan! Wij kunnen niet wachten jullie rondreis te organiseren.